Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Jakou brašnu na canon 750.
Stojím před stejným problémem. Nejvíce se mi zatím líbila dvojdílná brašna Samsonite určená původně na Canon 550, takže je o malinko větší. V podstatě jsou to dvě brašny nad sebou spojené zipem. Když pojedu na dovolenou, vezmu obě (v horní brašně kamera + kazeta navíc, v dolní nabíječka DO a pod.) a když půjdu na výlet vezmu jen tu malou horní. Původně jsem chtěl nějakou ledvinku pouze na kameru, ale na nic takového jsem zatím nenarazil.
4Re: Brašna: Canon750
Určitě by nám stačilo podobné logo, které se tu vyjímá i výše na našem WEB-u nahoře vlevo. Ale: takový nerez-plech s \"vyjiskřeným logem\" by byl určitě extra-super special. Rozhodně budeme rádi za každou reakci anebo nabídku. Můj E-mail: jelinek@videokamery.cz ...
Re: 2Re: Brašnu na Canon750
A jaké to logo bylo? Hadrové? I s vaší adresou či telefonem? A co takhle nerez plech leštěný s vyjiskřeným logem videokamer či v kombinaci barvy modré a žluté, tak jak máte zde? Mohl bych možná pomoci. Navrhoval jsem jedné zdejší firmě logo. Teď jej mají všude. I na tiskopisech i razítkách. Jednoduché upevnění na brašnu.
2Re: Brašnu na Canon750
Bohužel - i to se stává. Měli jsme domluvenu firmu na přešití a dodání našeho loga na \"vlastní\" brašny a chtěli jsme do toho zahrnout i např. brašny od JVC, jež byly zakoupeny výhodně s jednou várkou kamer, ale ne každá firma Vám dnes spolehlivě dodá, co slíbí a v domluveném termínu...
Re: Jakou brašnu na canon 750.
V \"balíčku\" s kamerou Canon MV750i u Jelínka byla i brašna, sice značky JVC, ale řekl bych, že úplně ideální. Kamera se tam vejde s veškerým dodávaným příslušenstvím včetně napájecího kabelu a dálkového ovládání, vejdou se tam i další min. dvě kazety, je skladná a sympatických rozměrů. Nevím kolik by tam stála koupit samostatně, ale pravdou je, že výběr tam měli siroký.
Re: Brašnu na canon 750?
Máte to k nám daleko? Máme skladem a vystaveno přes 50 druhů brašen a speciálně pro Canon MV7xx se hodí několik velikostí, podle toho, kolik příslušenství chce mít kameraman s sebou a co chce do brašny ještě nacpat... Malý náznak (zvětšete si):