Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: DF-420
No dobre bolo dovtedy, kým ste nás nevyprášili v Turíne v hokeji. :-) Ináč ďakujem za ponuku, pán Jelínek. Môj predajca sa na ňu zhruba pozrel a vraj je tam tiež utrhnutá nožička kondenzátora, ktorý je vraj vežmi mrňavý, takže to asi ani nejde zacínovat. Odporúčal tiež servisnú opravu. Obávam sa však, že oprava by vyšla drahšie ako 40 % z ceny novej kamery s porovnatežnými parametrami a to by som už radšej uvažoval o kúpe novej, aj ked pravdepodobne nie JVC. Dúfam, že u Vas. Ozaj, videl som novú radu spotrebiek Sony. Skoro som spadol, keď som videl tie ceny. Lowend model SONY DCR-HC23E za 12.990 SK = pod 10.000 CZK. Vyskúšal som si ako sa drží. Je to celkom O.K. aj keď mám vežku dlaň, ale ten material sa mi nezdal. Taká bakelitová hračka. Dufam, že tej umelej hmoty nedali veža aj do strojovne, aj keď by som sa vežmi nečudoval pri tej cene. Ozaj, planujete recenziu na spotrebky SONY? Kedy asi? Až budem ma cestu okolo, určite sa zastavim a kameru donesiem, resp. pošlem na dobierku v pripade, žeby sa dala odhadnú cena opravy. Ide mi iba o to či to teoreticky nebude viac ako 3.000 CZK. Ináč držím palce. Skvelý web !!!
Zdravíme na Slovač: ako je, dobre...? U nás je to naozaj na \"figu borovú\", no nebudem tu ozaj tarat o politike... :-D) Vaše závada (bohužel) vypadá na vadné lamely clony se závislostí na elektronice kamery a oprava bude podle míry poškození Vašeho přístroje. Cenu asi neodhadne nikdo, ale můžete to (např. nám do Brna) poslat... :-o)
Tak tento istý problém sa zdá mám aj ja. Mám JVC GR-D30 a po menšiom páde s 25cm výšky prestala sníma. Najprv boli výpadky menej časte, no po určitej dobe úplné. Vežakrát pomohlo nasmerova kameru na priame denné svetlo, (pozor nie do slnka), alebo na blikajúce svetlo, trošku sa pohra s transfokatorom a obraz naskočil. Teraz však už vôbec. Otázka na p. Jelíka? Neviete náhodou kožko SVK (CZK) by mohla stá oprava pokiaž by išlo o vadnú elektroniku? Kamera je už po záruke. Dakujem.
Ten model je v prodeji od letoška, takže rychle do servisu (musí mít záruku). To, co popisujete, může být závažná chyba elektroniky, ale my to známe nejčastěji jako vadné (ne)otevírání segmentů clony. Určitě servis!